Молитва про вагітність матрони московської

Молитва про вагітність Матрони Московської

Інстинкт материнства завжди прокидається, але в ситуації, коли його неможливо застосувати, жінці властиво впадати в зневіру і навіть в депресію. Якщо у пари зовсім ніяк не виходить зачати дитину, якщо вона спробувала всі способи, включаючи ходіння по бабках, то залишається одне - молитися.

А адже з молитов всі якраз повинно починатися. Тільки людство звикло жити інакше. Від будь-яких хвороб люди намагаються позбутися за допомогою ліків, абсолютно не замислюючись про те, що всі тілесні недуги - від душевних хвороб. І лікують їх покаянням і молитвами.

Воістину віруюча людина ніколи не замислюється про силу молитви - він просто молиться, сподіваючись до Бога з вірою і надією. Спаситель чує наші благання і допомагає.
Відомо безліч випадків, коли молитви дарували бездітним сім`ям довгоочікувану дитину. Хтось скаже, що не буває чудес, проте це не так - і є тому яскраві приклади.

Відео: МОЛИТВА Матрони Московської

Але, як і кому молитися, запитають зневірені жінки. По-перше, головне - молитися щиро, попередньо душу від гріхів. Справа в тому, що саме гріховне життя нерідко призводить до серйозних проблем, і зокрема, до безпліддя.

Якщо ви мрієте завагітніти, то зверніться за допомогою з молитвою про вагітність Матрони Московської. Це Велика Божа угодниці. Відомо, що перед смертю вона сказала: «Все приходьте до мене, і як живий, розповідайте про свої скорботах, а я буду вас бачити і чути, буду допомагати вам». І до цього дня в різних своїх бідах люди йдуть за допомогою до Матронушки.




Якщо молитва про вагітність Матрони Московської дійсно щира, якщо вона йде від серця і від душі, то завжди допомагає.

А бездітність ще для наших предків представлялася як величезне горе, покарання за всі гріхи. У свою чергу чадородие вважалося Божим благословенням для сім`ї.

Відео: Молитва про вагітність

У які дні можна зачинати дитини

Матрона Московська
Не рекомендується займатися любов`ю під час постів, напередодні великих церковних свят і перед пісними днями, якими вважаються середа і п`ятниця).



При цьому «напередодні» означає час після 16:00 години (вівторка і четверга відповідно), оскільки починається пісний день напередодні - саме о 16:00 попереднього.

Церковні служителі не радять зачинати дитини по неділях, а також в день вінчання, так як освячення Богом шлюбного союзу є великим таїнством, і не слід оскверняти його зацикленістю на плотської стороні.

Як моляться про народження дитини

Ті чоловік і жінка, які моляться про народження в їхній родині дитини, повинні бути повністю готові прийняти в своє життя волю Божу, стверджують служителі церкви. Вони розглядають молитву про зачаття як акт покори і смиренності. І радять обов`язково сповідатися у всіх своїх гріхах, перш ніж починати просити про чадо. Це пов`язано з тим, що деякі подружжя втрачають здатність зачаття саме через безладного статевого життя, яку абсолютно бездумно вели раніше.

Варто відзначити також, що є і випадки, коли Господь не дав би Він парі дитини, уточнюють церковнослужителі, і пояснюють: це потрібно розцінювати як знак, що бездітна сім`я може усиновити покинутої дитини. Більш того, часто у чоловіків і жінок з`являється власна дитина якраз після того, як вони стають прийомними батьками. Адже не дарма Церква стверджує: якщо молитва йде від щирого серця, вона неодмінно буде почута.

Молитва про вагітність Матрони Московської

Молитва про вагітність Матрони Московської
перша молитва: «Блаженна мати Матрона, душею на небі перед престолом божим стоячи перед, тілом на землі почівающі, даної ти з вище благодаттю різні чудеса істоющі! І поглянь ти нині милостивим твоїм оком на нас, грішних, в хворобах, скорботах, бісівських спокусах дні свої іждівающіх, утеши нас відчайдушних, зціли недуги наші люті, від бога за гріхами нашими попущаемие, визволи нас від безлічі важких обставинах і скорбот, умоли Господа нашого Ісуса Христа пробачити нам всі наші гріхи, гріхопадіння і беззаконня, я ж ми від юності нашої навіть до теперішнього дня і часу согрешімом, твоїми молитвами отримавши велику милість, ми прославляємо в трійці єдиного Бога - Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки вічні. Амінь ... »

Відео: Акафіст Святої Блаженної Матінці Матрони Московської

друга молитва: «О, блаженна мати Матрона, почуй і прийми нині нас, грішних, що моляться до тебе, навикшая у всьому житії своєму приймати і вислуховувати всіх скорботних і стражденних, з вірою і надією до твоєї допомоги вдаються, швидке поможеніе і зцілення всім подавающі- та не збідніє милосердя твоє до нас, недостойних, бентежним в суєтному світі і ніде не обретающим співчуття і розради в скорботах душевних і допомоги в недугах тілесних, зціли хвороби наші, визволи від мучительства і спокуси диявола пристрасно воює, допоможи донести життєвий свій Хрест, вся тяготи житія і не втратити в ньому образу Божого, віру православну до кінця наших днів зберегти, надію та сподівання на Бога міцні мати і нелицемірну любов до ближніх нашим, щоб допомогти нам відійду з житія свого досягти Царства Небесного з усіма, Богу догодити, прославляючи благодать і милосердя Отця Небесного, в Троїце славимого: Отця і Сина і Святого Духа на віки віків. Амінь ... »

Молитися можна навіть і простими словами - звичайними словами, що йдуть від душі.
Моліться щиро, всюди і завжди. І буде даровано вам диво!


Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже